Poštovani klijenti i suradnici, želimo vas obavijestiti da će svi naši uredi u petak, 29. ožujka, raditi skraćeno do 12 sati.
Na raspolaganju vam stojimo od utorka, 2. travnja, u redovnom radnom vremenu. Hvala na razumijevanju.
Sudski tumači i prevoditelji Court interpreters and translators
LINGUA-SOFT Blog
Početna / LINGUA-SOFT Blog

Konsekutivno prevođenje agencije LINGUA-SOFT

26 siječnja, 2013

Prevoditeljska agencija LINGUA-SOFT, između ostaloga, nudi i usluge konsekutivnog prevođenja. Kao što i sam slogan kaže, LINGUA-SOFT, Vaš partner za svaku priliku, ponudit će Vam usluge konsekutivnog prevođenja na poslovnim sastancima, konferencijama, seminarima, okruglim stolovima i sličnim događanjima.

Naši Vam sudski tumači i prevoditelji stoje na raspolaganju prilikom organiziranja takvih događanja, osiguravajući da se misli Vaših cijenjenih sugovornika i uzvanika nazočnima prenesu točno, precizno i u duhu jezika. Jedan od primjera uspješne suradnje koju smo razvili na tom polju predstavlja suradnja s društvom EVN Croatia Plin d.o.o.. Neki od ostalih primjera koji su vrijedni spomena zasigurno su bezrbrojni primjeri konsekutivnog i ovjerenog prevođenja za slovenske kupce.

Suradnja s EVN-om

Društvo EVN Croatia Plin d.o.o., društvo kći austrijskog društva EVN AG, nositelj je koncesije za projekt plinofikacije tri dalmatinske županije: Zadarske, Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske, a ujedno je i naš klijent s kojim ostvarujemo uspješnu suradnju gotovo od samog početka njegovog djelovanja u Hrvatskoj, odnosno od početka 2010. godine. Budući da plinofikacija Dalmacije predstavlja svojevrsnu prekretnicu u razvoju energetskog sektora u zemlji, za očekivati je da će društvo koje je nositelj tog iznimno značajnog projekta podršku potražiti u kompetentnom poslovnom partneru, kojeg su u ovom slučaju pronašli u prevoditeljskoj agenciji LINGUA-SOFT. Osim pismenog prevođenja stručnih tekstova iz područja tehnike, odnosno najrazličitijih tekstova vezanih uz plinsku djelatnost, prevoditeljska agencija LINGUA-SOFT uslugom konsekutivnog prevođenja podupire društvo EVN u raznim situacijama kada mu je potrebna pomoć prevoditelja, bez obzira na to radi li se o sastancima na bilo kojoj razini, prevođenju na konferencijama za tisak, seminarima, javnim izlaganjima ili raznim svečanostima.

phone-handsetmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram