Konsekutivno prevođenje agencije LINGUA-SOFT

Prevoditeljska agencija LINGUA-SOFT, između ostaloga, nudi i usluge konsekutivnog prevođenja. Kao što i sam slogan kaže, LINGUA-SOFT, Vaš partner za svaku priliku, ponudit će Vam usluge konsekutivnog prevođenja na poslovnim sastancima, konferencijama, seminarima, okruglim stolovima i sličnim događanjima.

Naši Vam sudski tumači i prevoditelji stoje na raspolaganju prilikom organiziranja takvih događanja, osiguravajući da se misli Vaših cijenjenih sugovornika i uzvanika nazočnima prenesu točno, precizno i u duhu jezika. Jedan od primjera uspješne suradnje koju smo razvili na tom polju predstavlja suradnja s društvom EVN Croatia Plin d.o.o.. Neki od ostalih primjera koji su vrijedni spomena zasigurno su bezrbrojni primjeri konsekutivnog i ovjerenog prevođenja za slovenske kupce.

Suradnja s EVN-om

Društvo EVN Croatia Plin d.o.o., društvo kći austrijskog društva EVN AG, nositelj je koncesije za projekt plinofikacije tri dalmatinske županije: Zadarske, Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske, a ujedno je i naš klijent s kojim ostvarujemo uspješnu suradnju gotovo od samog početka njegovog djelovanja u Hrvatskoj, odnosno od početka 2010. godine. Budući da plinofikacija Dalmacije predstavlja svojevrsnu prekretnicu u razvoju energetskog sektora u zemlji, za očekivati je da će društvo koje je nositelj tog iznimno značajnog projekta podršku potražiti u kompetentnom poslovnom partneru, kojeg su u ovom slučaju pronašli u prevoditeljskoj agenciji LINGUA-SOFT. Osim pismenog prevođenja stručnih tekstova iz područja tehnike, odnosno najrazličitijih tekstova vezanih uz plinsku djelatnost, prevoditeljska agencija LINGUA-SOFT uslugom konsekutivnog prevođenja podupire društvo EVN u raznim situacijama kada mu je potrebna pomoć prevoditelja, bez obzira na to radi li se o sastancima na bilo kojoj razini, prevođenju na konferencijama za tisak, seminarima, javnim izlaganjima ili raznim svečanostima.

Ovo su samo neki od klijenata koji su vrlo zadovoljni sa našim prijevodima - Pliva, Allianz, PBZ, Tisak, Lufthansa itd.

Kliknite ovdje kako bi zatražili besplatnu procjenu svog dokumenta.         Nazovite nas na naš besplatni telefon 0800 1118          Ponosni smo vlasnici certifikata ISO9001 za kvalitetu           Ovo je naša Facebook stranica           Ovo je Google+ profil vlasnice, Mine Ivete Brčić

Navigacija »