Konsekutivno prevođenje agencije LINGUA-SOFT na Međunarodnom sajmu Saso u Splitu

Vjerojatno vam je već poznato da prevoditeljska agencija LINGUA-SOFT, između ostaloga, nudi i usluge konsekutivnog prevođenja, a kvalitetu istih potvrđuje čitav niz klijenata s kojima njegujemo uspješnu suradnju.

Da je LINGUA-SOFT uistinu partner u kojeg se možete pouzdati, potvrđuje i činjenica da nam se s povjerenjem obraćate u situacijama koje su vam od iznimnog značenja, odnosno u prigodama kada ništa ne želite prepustiti slučaju. Među takve prigode zasigurno bismo mogli ubrojiti i posjete visokih državnika. Jedna od članica našeg tima, stalni sudski tumač za njemački i engleski jezik, nedavno je imala priliku prevoditi prilikom posjeta predsjednika Ive Josipovića Međunarodnom sajmu Saso u Splitu i tako još jednom opravdati naš moto „Naš prijevod za Vaš uspjeh“.

Ovo su samo neki od klijenata koji su vrlo zadovoljni sa našim prijevodima - Pliva, Allianz, PBZ, Tisak, Lufthansa itd.

Kliknite ovdje kako bi zatražili besplatnu procjenu svog dokumenta.         Nazovite nas na naš besplatni telefon 0800 1118          Ponosni smo vlasnici certifikata ISO9001 za kvalitetu           Ovo je naša Facebook stranica           Ovo je Google+ profil vlasnice, Mine Ivete Brčić

Navigacija »