Poštovani klijenti i suradnici, želimo vas obavijestiti da će svi naši uredi u petak, 29. ožujka, raditi skraćeno do 12 sati.
Na raspolaganju vam stojimo od utorka, 2. travnja, u redovnom radnom vremenu. Hvala na razumijevanju.
Sudski tumači i prevoditelji Court interpreters and translators
LINGUA-SOFT Blog
Početna / LINGUA-SOFT Blog

Konsekutivno prevođenje agencije LINGUA-SOFT na Međunarodnom sajmu Saso u Splitu

4 studenoga, 2011

Vjerojatno vam je već poznato da prevoditeljska agencija LINGUA-SOFT, između ostaloga, nudi i usluge konsekutivnog prevođenja, a kvalitetu istih potvrđuje čitav niz klijenata s kojima njegujemo uspješnu suradnju.

Da je LINGUA-SOFT uistinu partner u kojeg se možete pouzdati, potvrđuje i činjenica da nam se s povjerenjem obraćate u situacijama koje su vam od iznimnog značenja, odnosno u prigodama kada ništa ne želite prepustiti slučaju. Među takve prigode zasigurno bismo mogli ubrojiti i posjete visokih državnika. Jedna od članica našeg tima, stalni sudski tumač za njemački i engleski jezik, nedavno je imala priliku prevoditi prilikom posjeta predsjednika Ive Josipovića Međunarodnom sajmu Saso u Splitu i tako još jednom opravdati naš moto „Naš prijevod za Vaš uspjeh“.

phone-handsetmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram