Poštovani klijenti i suradnici, želimo vas obavijestiti da će svi naši uredi u petak, 29. ožujka, raditi skraćeno do 12 sati.
Na raspolaganju vam stojimo od utorka, 2. travnja, u redovnom radnom vremenu. Hvala na razumijevanju.
Sudski tumači i prevoditelji Court interpreters and translators
LINGUA-SOFT Blog
Početna / LINGUA-SOFT Blog

Prednosti stalne suradnje s prevoditeljskom agencijom LINGUA-SOFT

24 prosinca, 2013

Postoji li mogućnost sklapanja ugovora o suradnji s prevoditeljskom agencijom LINGUA-SOFT? Naravno da postoji. Zašto?

S obzirom na to da se takva vrsta odnosa zasniva na osnovnim načelima koja su nužna za zdravo, dugotrajno i proaktivno prijateljstvo, odnosno na odgovornosti, poštovanju i predanosti, a jedan od ciljeva prevoditeljske agencije LINGUA-SOFT jest konstantno poboljšanje odnosa s klijentima u svakom pogledu, ugovor o suradnji pruža idealno rješenje za obje ugovorne strane. Primjer takve suradnje je dugogodišnja suradnja sa tvrtkama koje traže ovjerene prijevode za slovensko govorno područje.

ODGOVORNOST
Bez odgovornosti stalna suradnja ne može opstati. Odgovornost u prevoditeljskom smislu riječi općenito podrazumijeva ponajprije odgovornost za kvalitetu prijevoda koji se isporučuje i poštovanje ugovorenih rokova, što je nesumnjivo od iznimnog značenja za uspjeh u svakom poslu u kojem Vam je potreban prijevod.

POŠTOVANJE
Poštovanje koje se tijekom stalne suradnje neizbježno stvara između strana ustvari je sinonim za povjerenje, a poznato nam je da je međusobno povjerenje adut za dugotrajno i učinkovito poslovanje u današnjim vremenima oštre konkurencije. U tom smislu, više ne postoji LINGUA-SOFT tim i VI, već MI: Zajedničko zalaganje za obostrani uspjeh!
PREDANOST
Predanost podrazumijeva jamstvo da ćemo u svakom trenutku učiniti sve što je u našoj moći da zadovoljimo Vaše potrebe te dosljednost u tome da kontinuirano pratimo taj obrazac ponašanja.

Ako je u poslovnom svijetu istina da je vrijeme novac, onda je ulaganje u stalnu suradnju najbolje potrošeno vrijeme koje će Vam omogućiti da se u miru posvetite konkretnim ciljevima i uživate u povlasticama koje LINGUA-SOFT pruža stalnim klijentima, kao što su:

  • popusti na uobičajene cijene,
  • odgoda plaćanja,
  • prednost pred ostalim klijentima kod isporuke prijevoda,
  • usklađenost terminologije, i mnogi drugi.

U današnje vrijeme opstati na tržištu nije jednostavno. Potrebna je kvaliteta na svakom koraku, a ulaskom u EU i povećanjem konkurencije ta će potreba postati još konkretnija. Uz to, poslovanje je postalo spoj brojnih vrlina i zadataka u kojemu sudjeluje veliki broj osoba, a svaka je cjelina od iznimne važnosti za krajnji uspjeh. Mnoge uspješne tvrtke i značajne javne i privatne ustanove prepoznale su LINGUA-SOFT kao svog stalnog partnera. Pridružite im se i Vi.

phone-handsetmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram