Prednosti stalne suradnje s prevoditeljskom agencijom LINGUA-SOFT

Postoji li mogućnost sklapanja ugovora o suradnji s prevoditeljskom agencijom LINGUA-SOFT? Naravno da postoji. Zašto?

S obzirom na to da se takva vrsta odnosa zasniva na osnovnim načelima koja su nužna za zdravo, dugotrajno i proaktivno prijateljstvo, odnosno na odgovornosti, poštovanju i predanosti, a jedan od ciljeva prevoditeljske agencije LINGUA-SOFT jest konstantno poboljšanje odnosa s klijentima u svakom pogledu, ugovor o suradnji pruža idealno rješenje za obje ugovorne strane. Primjer takve suradnje je dugogodišnja suradnja sa tvrtkama koje traže ovjerene prijevode za slovensko govorno područje.

ODGOVORNOST
Bez odgovornosti stalna suradnja ne može opstati. Odgovornost u prevoditeljskom smislu riječi općenito podrazumijeva ponajprije odgovornost za kvalitetu prijevoda koji se isporučuje i poštovanje ugovorenih rokova, što je nesumnjivo od iznimnog značenja za uspjeh u svakom poslu u kojem Vam je potreban prijevod.

POŠTOVANJE
Poštovanje koje se tijekom stalne suradnje neizbježno stvara između strana ustvari je sinonim za povjerenje, a poznato nam je da je međusobno povjerenje adut za dugotrajno i učinkovito poslovanje u današnjim vremenima oštre konkurencije. U tom smislu, više ne postoji LINGUA-SOFT tim i VI, već MI: Zajedničko zalaganje za obostrani uspjeh!
PREDANOST
Predanost podrazumijeva jamstvo da ćemo u svakom trenutku učiniti sve što je u našoj moći da zadovoljimo Vaše potrebe te dosljednost u tome da kontinuirano pratimo taj obrazac ponašanja.

Ako je u poslovnom svijetu istina da je vrijeme novac, onda je ulaganje u stalnu suradnju najbolje potrošeno vrijeme koje će Vam omogućiti da se u miru posvetite konkretnim ciljevima i uživate u povlasticama koje LINGUA-SOFT pruža stalnim klijentima, kao što su:

  • popusti na uobičajene cijene,
  • odgoda plaćanja,
  • prednost pred ostalim klijentima kod isporuke prijevoda,
  • usklađenost terminologije, i mnogi drugi.

U današnje vrijeme opstati na tržištu nije jednostavno. Potrebna je kvaliteta na svakom koraku, a ulaskom u EU i povećanjem konkurencije ta će potreba postati još konkretnija. Uz to, poslovanje je postalo spoj brojnih vrlina i zadataka u kojemu sudjeluje veliki broj osoba, a svaka je cjelina od iznimne važnosti za krajnji uspjeh. Mnoge uspješne tvrtke i značajne javne i privatne ustanove prepoznale su LINGUA-SOFT kao svog stalnog partnera. Pridružite im se i Vi.

Ovo su samo neki od klijenata koji su vrlo zadovoljni sa našim prijevodima - Pliva, Allianz, PBZ, Tisak, Lufthansa itd.

Kliknite ovdje kako bi zatražili besplatnu procjenu svog dokumenta.         Nazovite nas na naš besplatni telefon 0800 1118          Ponosni smo vlasnici certifikata ISO9001 za kvalitetu           Ovo je naša Facebook stranica           Ovo je Google+ profil vlasnice, Mine Ivete Brčić

Navigacija »

Lingua-Soft.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web stranice. Nastavkom korištenja web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s uporabom kolačića. Više informacija

Lingua-Soft.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web stranice. Nastavkom korištenja web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s uporabom kolačića.

Close