Putovanja kao važan element usluge prijevoda uz pratnju

Jezična barijera čimbenik je koji treba uzeti u obzir prilikom organiziranja poslovnih putovanja u inozemstvo ili posjeta stranih delegacija. Ukoliko ste ikad organizirali jedan od takvih posjeta ili ste u njemu sudjelovali, svjesni ste značaja dobre i pouzdane prevoditeljske agencije koja može ponuditi i takve usluge, pri čemu je prevoditeljska agencija LINGUA-SOFT pravi partner za vas.

Većina je ljudi dobro upoznata sa „standardnim“ prevoditeljskim uslugama, kao što su usluge neovjerenih i ovjerenih pisanih prijevoda, no mnogi nisu upućeni u postojanje mogućnosti da vam prevoditelj bude na raspolaganju 24 sata dnevno, neovisno o tome o kojoj je prigodi riječ.

S obzirom na to da se Hrvatska nalazi na samom pragu Europske unije te je interes stranih ulagača za širenje svoje djelatnosti na naše područje u posljednje vrijeme znatno porastao, međusobni posjeti radi dogovaranja poslova, razmjene iskustava i sl. u zemlji i inozemstvu česta su pojava. U takvim prigodama, koje mogu biti ključne za daljnji tijek poslovanja, vrlo je važno imati uz sebe stručnog prevoditelja koji će u tom razdoblju biti vaša desna ruka, jer nesporazumi u komunikaciji zasigurno nisu u vašem interesu niti u interesu vašeg poslovnog partnera.

Pritom je važno napomenuti da se ovdje ne radi isključivo o konsekutivnom prevođenju na poslovnim sastancima, jer višednevni boravak u inozemstvu često uključuje i razgledavanje, posjete kulturnim događanjima, domjenke i sl., pri čemu se naši iskusni prevoditelji prilagođavaju određenoj situaciji. Posebno smo počašćeni što nam se mnogi klijenti obraćaju ne samo zbog visokokvalitetnih ovjerenih prijevoda za slovenski, već i zbog putovanja u tu zemlju.

Prevoditeljska agencija LINGUA-SOFT nudi usluge prijevoda uz pratnju za manje skupine i veće delegacije, neovisno o prigodi, odredištu ili tematici. Stoga, kada sljedeći put budete u prilici organizirati putovanje u inozemstvo radi sklapanja ugovora, upoznavanja poslovnih partnera ili bilo kojeg drugog događaja koji uključuje sudionike različitih govornih područja, obratite nam se s povjerenjem.

Ovo su samo neki od klijenata koji su vrlo zadovoljni sa našim prijevodima - Pliva, Allianz, PBZ, Tisak, Lufthansa itd.

Kliknite ovdje kako bi zatražili besplatnu procjenu svog dokumenta.         Nazovite nas na naš besplatni telefon 0800 1118          Ponosni smo vlasnici certifikata ISO9001 za kvalitetu           Ovo je naša Facebook stranica           Ovo je Google+ profil vlasnice, Mine Ivete Brčić

Navigacija »

Lingua-Soft.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web stranice. Nastavkom korištenja web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s uporabom kolačića. Više informacija

Lingua-Soft.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web stranice. Nastavkom korištenja web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s uporabom kolačića.

Close