Sudski tumač i prevoditelj za bosanski jezik

LINGUA-SOFT, agencija sudskih tumača i prevoditelja, odnedavno u svojoj ponudi ima i uslugu prevođenja s bosanskog i na bosanski jezik. Kao i za sve ostale jezike iz naše ponude, u mogućnosti smo vam izdati ovjerene i neovjerene prijevode s bosanskog na hrvatski i s hrvatskog na bosanski jezik.

Do 20. lipnja 2014. možete iskoristiti našu promotivnu ponudu i naručiti ovjereni ili neovjereni prijevod s bosanskog na hrvatski ili s hrvatskog na bosanski jezik uz 20% popusta.

Ponosni smo na raznoliku ponudu jezika na koje prevodimo. Sudski tumači i prevoditelji agencije LINGUA-SOFT prevode na sljedeće jezike:
– engleski jezik
– njemački jezik
– francuski jezik
– španjolski jezik
– talijanski jezik
– slovenski jezik
– srpski jezik
– bosanski jezik
– ruski jezik
– bugarski jezik
– makedonski jezik
– češki jezik
– slovački jezik
– poljski jezik
– ukrajinski jezik
– albanski jezik
– mađarski jezik
– grčki jezik
– rumunjski jezik
– portugalski jezik
– švedski jezik
– nizozemski jezik
– danski jezik
– litavski jezik
– turski jezik
– arapski jezik
– perzijski jezik
– hebrejski jezik
– japanski jezik
– kineski jezik
– latinski jezik

Ovo su samo neki od klijenata koji su vrlo zadovoljni sa našim prijevodima - Pliva, Allianz, PBZ, Tisak, Lufthansa itd.

Kliknite ovdje kako bi zatražili besplatnu procjenu svog dokumenta.         Nazovite nas na naš besplatni telefon 0800 1118          Ponosni smo vlasnici certifikata ISO9001 za kvalitetu           Ovo je naša Facebook stranica           Ovo je Google+ profil vlasnice, Mine Ivete Brčić

Navigacija »

Lingua-Soft.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web stranice. Nastavkom korištenja web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s uporabom kolačića. Više informacija

Lingua-Soft.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web stranice. Nastavkom korištenja web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s uporabom kolačića.

Close