Učlanjenje prevoditeljske agencije LINGUA-SOFT u udrugu ELIA

Velika vizija, veliki koraci…

Elia -European Language Industry Association

http://www.elia-association.org/

Jedan od budućih izazova za LINGUA-SOFT, agenciju sudskih tumača i prevoditelja, ujedno i najzahtjevniji izazov, svakako je povezivanje s vanjskim prevoditeljskim agencijama, sudjelovanje u višejezičnim projektima i na međunarodnim natječajima. S ciljem da postane dio europske prevoditeljske elite i pouzdan partner kada je riječ o zahtjevnijim prevoditeljskim projektima, LINGUA-SOFT je u veljači, učlanjenjem u udrugu ELIA (European Language Industry Association), zakoračio na tržište međunarodne prevoditeljske suradnje.

Riječ je, naime, o vrlo aktivnoj neprofitnoj organizaciji čiji je cilj zastupanje i promicanje interesa jezične industrije Europe, razvijanje suradnje između prevoditelja i povezanih ustanova diljem svijeta, podjela informacija i iskustava radi razvijanja jezične industrije te promicanje etičkih poslovnih načela i standarda kvalitete.

ELIA trenutačno ima više od 100 članova i godišnje organizira brojne konferencije i sastanke. Nadalje, surađuje i s proizvođačima najsuvremenijih prevoditeljskih alata i u tom pogledu potiče članove na neprestano usavršavanje i napredak.

Budući da smo svjesni činjenice da je suradnja između prevoditeljskih agencija jedini zdrav i smislen put napretka, učlanjenje u ELIU bilo je samo pitanje vremena!

Ovo su samo neki od klijenata koji su vrlo zadovoljni sa našim prijevodima - Pliva, Allianz, PBZ, Tisak, Lufthansa itd.

Kliknite ovdje kako bi zatražili besplatnu procjenu svog dokumenta.         Nazovite nas na naš besplatni telefon 0800 1118          Ponosni smo vlasnici certifikata ISO9001 za kvalitetu           Ovo je naša Facebook stranica           Ovo je Google+ profil vlasnice, Mine Ivete Brčić

Navigacija »