Konsekutivni prijevod

Pošaljite svoj upit za konsekutivno prevođenje na ovoj stranici.Konsekutivno prevođenje vrsta je usmenog prevođenja koje se obično vrši u prisutnosti manjeg broja ljudi (poslovni sastanci, sastanci kod odvjetnika, javnog bilježnika i sl.). Prevođenje se izvodi na način da govornik izloži dio teksta te prevoditelj prevodi na ciljani jezik za vrijeme stanke govornika.

Profesionalnost i veliko iskustvo naših prevoditelja pridonijet će Vašem uspjehu na poslovnim sastancima, pri ugovaranju novih poslova sa stranim poslovnim partnerima.

Pošaljite nam svoj upit u vezi sa usmenim prevođenjem. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Kako dogovoriti uslugu konsekutivnog prevođenja?

Kako bi se dogovorilo pružanje usluge konsekutivnog prevođenja, potrebno je dostaviti relevantne podatke prevoditelju koji će na temelju istih izraditi ponudu. Potrebno je navesti:

  • vrijeme i mjesto gdje se treba izvršiti konsekutivno prevođenje,
  • izvorni i ciljani jezik prijevoda,
  • vrijeme trajanja konsekutivnog prevođenja.

Ako stranke ne vladaju hrvatskim jezikom, nazočnost sudskog tumača nužna je u sudskim i upravnim postupcima, pred javnim bilježnikom, na sastancima kod odvjetnika, pri pregovorima, itd. Ako je riječ o konsekutivnom prevođenju pred javnim bilježnikom ili u sudskim i upravnim postupcima, nužno je da prevoditelj koji obavlja konsekutivni prijevod bude i sudski tumač. Prijevod uz pratnju najčešća je vrsta konsekutivnog prevođenja.

Ovo su samo neki od klijenata koji su vrlo zadovoljni sa našim prijevodima - Pliva, Allianz, PBZ, Tisak, Lufthansa itd.

Kliknite ovdje kako bi zatražili besplatnu procjenu svog dokumenta.         Nazovite nas na naš besplatni telefon 0800 1118          Ponosni smo vlasnici certifikata ISO9001 za kvalitetu           Ovo je naša Facebook stranica           Ovo je Google+ profil vlasnice, Mine Ivete Brčić

Navigacija »

Lingua-Soft.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web stranice. Nastavkom korištenja web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s uporabom kolačića. Više informacija

Lingua-Soft.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web stranice. Nastavkom korištenja web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s uporabom kolačića.

Close