Lektura, korektura i redaktura

Pošaljite nam svoj upit za lekturu, korekturu ili redakturu na ovoj stranici.Lektura je gramatičko, pravopisno i stilsko ispravljanje i uređivanje autorskog rukopisa, prilagođavanje teksta duhu jezika uz savjetovanje autora o boljim jezičnim rješenjima.

Korektura je ispravljanje pogrešaka u tiskarskom slogu, zatipaka (tipfelera), interpunkcijskih pogrešaka.

Redaktura je dotjerivanje i provjera ispravnosti navoda u tekstu te stručnog nazivlja, ispravljanje pravopisnih i gramatičkih pogrešaka.

Nesigurni ste? Mi ćemo pregledati Vaš tekst.

Pošaljite nam svoj upit za lekturu, korekturu ili redakturu.

Znanstvene teorije dokazuju da je teško ispravljati tekst koji ste sami sastavili. Za to Vam, kad je riječ o Vašem vlastitom tekstu, nedostaje prava perspektiva koja omogućuje raspoznavanje vlastitih pogrešaka ili nejasnoća u stilu pisanja. Kada mislite da ste našli pogrešku, odjednom ste nesigurni. LINGUA-SOFT prevoditeljska agencija pobrinut će se za to umjesto Vas. Naši lektori uklonit će svaku pogrešku i dotjerati Vaš tekst stilski i jezično besprijekorno.

Lekturu Vašeg teksta obavljaju isključivo izvorni govornici! Lektura se odnosi na morfologiju i sintaksu, na ispravke u odabiru riječi, na poboljšanje stila teksta te jasnoću i čitljivost teksta. Lekturu stručnih tekstova dodjeljujemo isključivo prevoditeljima s posebnim znanjem pojedinog područja. Korekturom se provjeravaju i ispravljaju tipografske, interpunkcijske, pravopisne pogreške i drugi manji propusti.

Nudimo lekturu i korekturu svih vrsta tekstova na hrvatskom i stranim jezicima.

Ovo su samo neki od klijenata koji su vrlo zadovoljni sa našim prijevodima - Pliva, Allianz, PBZ, Tisak, Lufthansa itd.

Kliknite ovdje kako bi zatražili besplatnu procjenu svog dokumenta.         Nazovite nas na naš besplatni telefon 0800 1118          Ponosni smo vlasnici certifikata ISO9001 za kvalitetu           Ovo je naša Facebook stranica           Ovo je Google+ profil vlasnice, Mine Ivete Brčić

Navigacija »

Lingua-Soft.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web stranice. Nastavkom korištenja web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s uporabom kolačića. Više informacija

Lingua-Soft.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web stranice. Nastavkom korištenja web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s uporabom kolačića.

Close