Poštovani klijenti i suradnici, želimo vas obavijestiti da će svi naši uredi u petak, 31. svibnja, biti zatvoreni.
Na raspolaganju vam stojimo od ponedjeljka, 3. lipnja, u redovnom radnom vremenu. Hvala na razumijevanju.
Sudski tumači i prevoditelji Court interpreters and translators
LINGUA-SOFT Blog
Početna / LINGUA-SOFT Blog

Učlanjenje prevoditeljske agencije LINGUA-SOFT u udrugu ELIA

10 svibnja, 2013

Velika vizija, veliki koraci…

ELIA - European Language Industry Association.

Jedan od budućih izazova za LINGUA-SOFT, agenciju sudskih tumača i prevoditelja, ujedno i najzahtjevniji izazov, svakako je povezivanje s vanjskim prevoditeljskim agencijama, sudjelovanje u višejezičnim projektima i na međunarodnim natječajima.

S ciljem da postane dio europske prevoditeljske elite i pouzdan partner kada je riječ o zahtjevnijim prevoditeljskim projektima, LINGUA-SOFT je u veljači, učlanjenjem u udrugu ELIA (European Language Industry Association), zakoračio na tržište međunarodne prevoditeljske suradnje.

Riječ je, naime, o vrlo aktivnoj neprofitnoj organizaciji čiji je cilj zastupanje i promicanje interesa jezične industrije Europe, razvijanje suradnje između prevoditelja i povezanih ustanova diljem svijeta, podjela informacija i iskustava radi razvijanja jezične industrije te promicanje etičkih poslovnih načela i standarda kvalitete.

ELIA trenutačno ima više od 100 članova i godišnje organizira brojne konferencije i sastanke. Nadalje, surađuje i s proizvođačima najsuvremenijih prevoditeljskih alata i u tom pogledu potiče članove na neprestano usavršavanje i napredak.

Budući da smo svjesni činjenice da je suradnja između prevoditeljskih agencija jedini zdrav i smislen put napretka, učlanjenje u ELIU bilo je samo pitanje vremena!

phone-handsetmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram