Poštovani klijenti i suradnici, želimo vas obavijestiti da će svi naši uredi u petak, 29. ožujka, raditi skraćeno do 12 sati.
Na raspolaganju vam stojimo od utorka, 2. travnja, u redovnom radnom vremenu. Hvala na razumijevanju.
Sudski tumači i prevoditelji Court interpreters and translators

Prijevod s engleskog na hrvatski

Tražite li prijevod s hrvatskog na engleski i/ili prijevod s engleskog na hrvatski jezik, došli ste na pravo mjesto.

Prevoditeljska agencija LINGUA-SOFT tijekom više od dvadeset godina prevoditeljske prakse okupila je tim stalnozaposlenih stručnih i iskusnih prevoditelja koji su nakon završenog visokoškolskog obrazovanja na studijima za engleski jezik i prevođenje dodatno usavršili svoje znanje polaženjem raznovrsnih tečajeva u inozemstvu ili dužim boravkom u zemljama engleskog govornog područja te koji su svjesni da je svakodnevno usavršavanje nužni preduvjet uspješnog prijevoda.

Nadalje, u skladu s globalizacijom i rastućim potrebama tržišta, naša mreža vanjskih suradnika u stalnom je porastu i podrazumijeva velik broj stručnjaka za engleski jezik, kao i osoba koje su usko specijalizirane u određenim sektorima kao što su medicina, pravo, ekonomija, turizam i drugi. Savršen spoj odgovornog poslovanja i kompetencije.

Većina naših prevoditelja ujedno je imenovana stalnim sudskim tumačima za engleski jezik, tako da uz stručni prijevod , u LINGUA-SOFTU na jednom mjestu možete zatražiti i ovjeru stalnog sudskog tumača.

Otkako je engleski dobio na važnosti diljem svijeta i koristi se kao primarni jezik u međunarodnoj komunikaciji na svim razinama, njegova je primjena svestrana. Kako bismo udovoljili potrebama naših klijenata, uspješno izrađujemo prijevode kako za fizičke tako i za pravne osobe.

Pri određivanju prioriteta koje proizvodi LINGUA-SOFTA obavezno moraju poštovati, kada je riječ o poslovnim zahtjevima, osnovna smjernica bila nam je pružanje visokokvalitetnih usluga kod prijevoda službene i poslovne dokumentacije, a kada se radi o pojedincima, specijalizirali smo se za prijevod svih vrsta isprava kao što su školske isprave, poslovne isprave, liječnička dokumentacija, životopisi itd.

Svaki prevoditeljski projekt koji naša agencija za prevođenje preuzme dodjeljuje se pomno odabranoj radnoj skupini kako bismo mogli jamčiti čim bolje rezultate, kako kada je riječ o jeziku na koji se prijevodi, tako i kada je riječ o tehničkom profilu isprave i svrsi izrade prijevoda.

Naš prijevod s engleskog ili na engleski proizvod je lingvističke kompetencije i svakodnevne i uske suradnje sa stručnjacima iz različitih sektora uz nemalo bitnu značajku – vrlo konkurentne cijene.

Naime, svjesni smo toga da je klijentu iznimno teško odlučiti kojim će smjerom krenuti u izboru prevoditelja za engleski jezik. Konkurencija je velika, tržište je preplavljeno „englezima“, a kvaliteta je, nažalost, sve niža. Osobe koje su u stanju smisleno složiti dvije rečenice na engleskom jeziku neosnovano sebe nazivaju „prevoditeljima za engleski“, ne uzimajući u obzir činjenicu da prevođenje na engleski ili s engleskog jezika nipošto nije lagan posao te da podrazumijeva niz kvaliteta.

Potrebno je odlično poznavanje kako hrvatskog tako i engleskog jezika, konstantno obnavljanje jezika koji se konstantno mijenja i upotpunjuje, poznavanje prevoditeljskih alata, iskustvo u prevođenju te temeljno poznavanje pravnih sustava, a sve to uz održanje prihvatljivog odnosa cijene i kvalitete.

Prijevod je složeni proizvod koji iziskuje znanje, iskustvo, ljubav prema jeziku i prevođenju. Mnoštvo je istaknutih klijenata prepoznalo taj odnos kvalitete i cijene u nama te za prijevode. Pogledajte naše referencije.

LINGUA-SOFT vaš je pouzdani partner za prevođenje koji će odgovorno i predano udovoljiti vašim potrebama za prevođenjem zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, stručnom poznavanju engleskog i hrvatskog jezika, bogatoj mreži kompetentnih suradnika, istaknutoj fleksibilnosti i učinkovitosti, poštovanju rokova isporuke, iskrenom žaru za prevoditeljski posao te izrazito povoljnim i konkurentnim cijenama.

Oslonite se s povjerenjem na naše usluge prevođenja i osvojite nova tržišta, poboljšajte komunikaciju s vašim klijentima ili, jednostavno, odgovorite na osobne životne potrebe s točnim i tečnim engleskim jezikom.

Zatražite besplatnu on-line procjenu prijevoda na engleski ili s engleskog jezika. Ako vam je draže i jednostavnije, nazovite nas! Odgovorit ćemo na vaš upit precizno i u što kraćem roku.

phone-handsetmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram