Poštovani klijenti i suradnici, želimo vas obavijestiti da će svi naši uredi u petak, 29. ožujka, raditi skraćeno do 12 sati.
Na raspolaganju vam stojimo od utorka, 2. travnja, u redovnom radnom vremenu. Hvala na razumijevanju.
Sudski tumači i prevoditelji Court interpreters and translators

Prijevod potvrde o nekažnjavanju

Potvrda o nekažnjavanju dokument je koji izdaje Ministarstvo pravosuđa, a njime se potvrđuje da osoba, prema podacima iz kaznene evidencije, nije osuđivana.

Potvrda o nekažnjavanju i ovjereni prijevod iste izdaje se u svrhu ostvarivanja prava u stranoj državi, najčešće u postupku dobivanja vize, dozvole boravka, radne dozvole, stipendije ili zaposlenja u inozemstvu.

Potvrda o nekažnjavanju kratak je dokument čiji je prijevod najčešće gotov u roku od nekoliko sati ili najkasnije sljedeći dan. Klijenti najčešće traže prijevod ove potvrde na slovenski i engleski jezik. Ovjereni prijevod uvezuje se s izvornikom.

Prevoditelji agencije LINGUA-SOFT svakodnevno prevode potvrde o nekažnjavanju na različite jezike te inozemne potvrde o nekažnjavanju na hrvatski jezik.

phone-handsetmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram