Prijevod potvrde o nekažnjavanju

Potvrda o nekažnjavanju dokument je koji izdaje Ministarstvo pravosuđa, a njime se potvrđuje da osoba, prema podacima iz kaznene evidencije, nije osuđivana.

Potvrda o nekažnjavanju i ovjereni prijevod iste izdaje se u svrhu ostvarivanja prava u stranoj državi, najčešće u postupku dobivanja vize, dozvole boravka, radne dozvole, stipendije ili zaposlenja u inozemstvu. Potvrda o nekažnjavanju kratak je dokument čiji je prijevod najčešće gotov u roku od nekoliko sati ili najkasnije sljedeći dan. Klijenti najčešće traže prijevod ove potvrde na slovenski i engleski jezik. Ovjereni prijevod uvezuje se s izvornikom.

Prevoditelji agencije LINGUA-SOFT svakodnevno prevode potvrde o nekažnjavanju na različite jezike te inozemne potvrde o nekažnjavanju na hrvatski jezik.

Besplatna procjena vašeg dokumenta

Ovo su samo neki od klijenata koji su vrlo zadovoljni sa našim prijevodima - Pliva, Allianz, PBZ, Tisak, Lufthansa itd.

Kliknite ovdje kako bi zatražili besplatnu procjenu svog dokumenta.         Nazovite nas na naš besplatni telefon 0800 1118          Ponosni smo vlasnici certifikata ISO9001 za kvalitetu           Ovo je naša Facebook stranica           Ovo je Google+ profil vlasnice, Mine Ivete Brčić

Navigacija »